Skip to main content
search
ΑρχείοΕπικαιρότηταΝεότητα

Επίσκεψη Κατηχητικού Σχολείου Σελλασίας στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης

By 6 Απριλίου 201521 Μαΐου, 2015No Comments

20150404_124641Μία ιδιαίτερη στιγμή βίωσαν παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Σελλασίας λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εορτή του Πάσχα. Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία κοριτσιών του Κατηχητικού επισκέφθηκε, με την συνοδεία του εφημέριου του χωριού π. Νικολάου Τσέτσεκα, τους τροφίμους του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», που βρίσκεται στη Μαγούλα Σπάρτης.

Στο πλαίσιο της αξιέπαινης αυτής δραστηριότητας τα παιδιά με σεβασμό, αγάπη και ευγένεια απευθύνθηκαν στους ανήμπορους συνανθρώπους μας, συνομίλησαν μαζί τους και τους δώρισαν πασχαλινές λαμπάδες που με προσωπική εργασία είχαν κατάλληλα διακοσμήσει. Επίσης, προσέφεραν στο Ίδρυμα αξιόλογη ποσότητα ελαιολάδου και άλλων τροφίμων, τα οποία με προθυμία και αγάπη συγκεντρώθηκαν από τους ευσεβείς χριστιανούς της ενορίας Σελλασίας.

Εκ μέρους του Ιδρύματος η προϊσταμένη νοσηλευτικού προσωπικού κ. Ελένη Αναστασοπούλου, ευχαρίστησε θερμά και επαίνεσε τις νεαρές επισκέπτριες για την όμορφη και γεμάτη αγάπη πρωτοβουλία τους, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν πάντα το Θεό στη ζωή τους.

Close Menu