Skip to main content
search
ΑρχείοΔελτία ΤύπουΕπικαιρότητα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιδρυματικό ναό του Αγίου Ευσταθίου στους Μολάους

By 24 Σεπτεμβρίου 20141 Οκτωβρίου, 2014No Comments

DSC_0226Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε με μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, που βρίσκεται στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Α.Μ.Ε.Α και Γηροκομείο «Η Αγία Παρασκευή» στους Μολάους, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Η Αρχιερατική θεία Λειτουργία έχει καθιερωθεί να τελείται την πρώτη Κυριακή μετά την εορτή του Αγίου και αυτό τηρείται ευλαβικά τα τελευταία δεκαέξι χρόνια.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο των Ευεργετών του Ιδρύματος καλώντας τους παρευρισκόμενους πιστούς να συμπροσευχηθούν για την σωτηρία των ψυχών αυτών που πρόσφεραν από το περίσσευμα ή το υστέρημά τους, για να ανεγερθεί και να λειτουργεί απρόσκοπτα το Ίδρυμα, το οποίο προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολούθησε, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Μολάων, περιφορά της Ιερής Εικόνας του Αγίου Ευσταθίου στους χώρους του ιδρύματος, όπου οι τρόφιμοι είχαν την ευκαιρία να ευχηθούν στον Σεπτό Ποιμενάρχη μας για τα Ονομαστήριά του.

Τη θρησκευτική τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων κ. Μαυρομιχάλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Αλειφέρη και κ Βουνελάκης και οι πρώην Δήμαρχοι Μολάων κύριοι Τσαγκάρης, Μυλωνάκος και Μοσχοβάκος.

DSC_0196 DSC_0245 DSC_0249 DSC_0298 DSC_0303 DSC_0315

Close Menu