Skip to main content
search
ΑρχείοΕπικαιρότηταΝεότητα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στελεχών του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας

By 12 Ιανουαρίου 20159 Απριλίου, 2015No Comments

Με τη χάρη του Πανάγαθου Θεού και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευσταθίου τα στελέχη του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεώς Μονεμβασίας και Σπάρτης πραγματοποίησαν, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους στην φιλόξενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Μολάων το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου 2015.

DSC_0011 (1) DSC_0016 DSC_0017 DSC_0027 DSC_0045 DSC_0053

 

 

 

 

 

 

 

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε δύο εισηγήσεις: Η πρώτη είχε ως θέμα το «μήνυμα των Χριστουγέννων στο σύγχρονο κόσμο» με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Γκοβότσο, θεολόγο και στέλεχος των κατασκηνώσεών, ενώ η δεύτερη ομιλία με ομιλήτρια την πρεσβυτέρα Κανέλλα Σπηλιώτη, θεολόγο, εκπαιδευτικό και αρχηγό της Α΄ κατασκηνωτικής περιόδου θηλέων είχε ως θέμα: «Προετοιμασία και τρόποι συμπεριφοράς των στελεχών».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την όμορφη συγκέντρωση, κατηύθυνε τη συζήτηση επί των δύο εισηγήσεων. Ακολούθησε διάλογος αποτέλεσμα του οποίου ήταν η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων. Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα ευχόμενος η νέα χρονιά να φέρει υγεία αλλά και ευόδωση των στόχων που έχει θέσει ο καθένας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_0065

 

 

 

 

 

 

Ακολούθως οι παρευρισκόμενοι ανηφόρισαν προς το ίδρυμα των Μολάων, όπου εκεί τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής π. Παναγιώτης Λεγάκης, για να τους ξεναγήσει στους χώρους, αλλά και να τους ενημερώσει για το σπουδαίο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται. Αμέσως μετά τα στελέχη του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με τους τροφίμους δίνοντάς τους χαρά. Η περιήγησή ολοκληρώθηκε στο παρεκκλήσιο του ιδρύματος, όπου έγινε δέηση στον Κύριο μας για παροχή υγείας, υπομονής και δύναμης το νέο χρόνο.

 

Εκ του Γραφείου Νεότητας

Close Menu