Skip to main content
search
ΑρχείοΔελτία ΤύπουΕπικαιρότητα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ

By 10 Αυγούστου 201326 Αυγούστου, 2013No Comments

Οι αγαπημένοι μας ομογενείς,  που ζουν και προοδεύουν σ’ όλης της γης τα μήκη και τα πλάτη, ανταποκρίθηκαν με συγκινητική προθυμία στην έκκληση του Μητροπολίτου μας για συμπαράσταση και βοήθεια οικονομική, προκειμένου τα ιδρύματα της ιεράς Μητροπόλεώς μας να συνεχίσουν την προσφορά τους στους γέροντες και στους ανήμπορους αδελφούς μας.

Όταν τελειώσουν οι εκδηλώσεις που οργανώνονται γι’ αυτόν το σκοπό, θά κάνουμε λεπτομερή απολογισμό και για το ποσό που συγκεντρώθηκε και για τη διάθεση και διαχείριση των χρημάτων, γιατί η διαφάνεια είναι αίτημα της εποχής μας, ύστερα από όσα γίνονται και όσα διαδίδονται στη Χώρα μας.

Όμως μέχρι να γίνει αυτό και επειδή το Καλοκαίρι έρχονται πολλοί ομογενείς μας στην Ελλάδα και  στη Λακωνία μας, προκειμένου εκτός από τις γραπτές ευχαριστίες μας προς όσους μας έστειλαν χρήματα και τη σχετική απόδειξη, εκτός από τα ευχαριστήρια δημοσιεύματα δια των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων, επιθυμούμε να πούμε το μεγάλο «Ευχαριστώ» μας και προσωπικά στον καθένα χωριστά και σε όσους επισκεφθούν τη Λακωνία.

Για το σκοπό αυτόν στις 19 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 7.30 το απόγευμα στον περίβολο του ασύλου Ανιάτων προσκαλούμε όλους τους ομογενείς μας που θα ευρίσκονται στη Λακωνία, προκειμένου να τους προσφέρουμε ένα κέρασμα (γλυκό και αναψυκτικό) και να τους ψυχαγωγήσουμε για μία ώρα προσφέροντάς τους ευχάριστη μουσική.

Με τον τρόπο αυτόν και εκείνοι  θα χαρούν, γιατί με τα ίδια τους τα  μάτια θα δουν πού πηγαίνουν τα χρήματά τους και με τα ίδια τους τα αυτιά θα ακούσουν από τον υπεύθυνο Μητροπολίτη τους τις εγκάρδιες και ευγνώμονες ευχαριστίες των ευεργετημένων τροφίμων των ιδρυμάτων μας.

Η πρόσκληση αυτή ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους ομογενείς και τις οικογένειές τους, για τους εκπροσώπους  ομογενειακών Συλλόγων και Σωματείων.

Η πρόσκληση αυτή, επειδή δε γνωρίζουμε ποιοι θα ευρίσκονται στη Λακωνία, θα ανακοινωθεί από τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, από το Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως και από τον Εφημέριο της κάθε Ενορίας.

Παρακαλούμε και κάθε μόνιμο κάτοικο της περιοχής μας να ενημερώνει κάθε επισκέπτη ομογενή μας.

Αγαπητοί μας Ομογενείς,

Σας περιμένουμε όλους στις 19 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα στον περίβολο του ασύλου Ανιάτων Σπάρτης, για να σας πούμε και από κοντά το Μεγάλο «Ευχαριστώ» μας για την έμπρακτη αγάπη σας.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Close Menu