Skip to main content
search
ΑρχείοΕνοριακάΕπικαιρότηταΝεότητα

Λήξη Μαθημάτων Κατηχητικού Κοκκινορράχης στο Γηροκομείο Σπάρτης

By 30 Μαΐου 201310 Ιουλίου, 2013No Comments

Μια σεμνή γιορτή για την λήξη των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου Κοκκινορράχης παρουσίασαν τα παιδιά της Ενορίας και η Ενοριακή Χορωδία στο Γηροκομείο της Σπάρτης την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 το απόγευμα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου παρουσία της Προέδρου του Γηροκομείου κ. Χριστίνας Χαρίδα – Λαμπρινού, της Διευθύντριας κ. Τούλα Πανάγου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των εργαζομένων, των τροφίμων και πολλών ενοριτών της Κοκκινορράχης, τα παιδιά έδωσαν με την ζωντάνια τους πολλή χαρά στα γεροντάκια.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην εκδήλωση παρουσίαζε η κατηχήτρια κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου Κουκούτση, ενώ τα παιδιά έψαλαν, απήγγειλαν ποιήματα, χόρεψαν και απεύθυναν λόγια αγάπης προς τους τροφίμους του ιδρύματος, προσφέροντας στο τέλος και μία γλάστρα από βασιλικό για να την βάλλουν στο κομοδίνο τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην συνέχεια οι κυρίες της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης με την καθοδήγηση των υπευθύνων μουσικών κ. Χαρίκλειας Βαδάκογλου-Βελισσάρη και Χαρούλας Αιβαλιώτη τραγούδησαν όμορφα και ποιοτικά τραγούδια που έδωσαν πολύ χαρά σε όλους τους παρευρισκομένους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ εφημέριος της ενορίας π. Συμεών Παπαγεωργίου παίρνοντας το λόγω ευχαρίστησε τα στελέχη της ενορίας, τα παιδιά της ενορίας, τις κυρίες της χορωδίας και τους υπευθύνους και εργαζομένους του Γηροκομείου για την φιλοξενία και το δύσκολο έργο που επιτελούν στον τομέα της φροντίδας των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας. Στο τέλος πρόσφερε και τα αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά του Κατηχητικού επί την λήξη των μαθημάτων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην εκδήλωση έκλεισε η Πρόεδρος του Γηροκομείου που ευχαρίστησε τους ενορίτες της Κοκκινορράχης γι’ αυτή την εκδήλωση και την προσφορά τους.

 Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο, κάνοντας κλικ στις αντίστοιχες λέξεις.

 Φωτογραφίες: Βασιλκή Κολοβού, Βίντεο: Ευάγγελος Μπλάθρας

Close Menu